Voorzieningen

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van alle benodigdheden, zoals navigatiesystemen, telefoons en track and trace. Onze vrachtwagens zijn voorzien van moderne motoren, waarvan de meeste Euro 4, 5 of 6 norm hebben. Het onderhoud van ons wagenpark gebeurt in onze eigen werkplaats en ook voor het tanken en wassen hebben wij onze eigen voorzieningen.
Bij ons kunt u er ten alle tijden vanuit gaan dat onze vrachtwagens schoon en technisch in orde zijn. De vrachtwagens staan als ze stil staan op een eigen afgesloten terrein en ook is er een mogelijkheid om vrachtwagens binnen te zetten. Wilt u iets getransporteerd hebben, maar staat de juiste optie er niet bij of staat de juiste informatie niet vernoemd, neem dan contact met ons op! Wij zijn altijd bereid om te kijken of wij toch aan uw vraag kunnen voldoen.

Tautliner

Dit is een combinatie met schuifzeilen aan de zijkanten. Deze combinatie dient van de zijkanten en/of achterkant geladen worden. Wij beschikken over tautliner opleggers en over bakwagen-aanhanger combinaties. De tautliners zijn zeer veelzijdig inzetbaar.
Opleggers hebben een laadlengte van 13,50m. Bij een bakwagen- aanhangers combinatie heeft de bakwagen een laadlengte van 5,10m en beschikt de aanhanger over een laadlengte van 10.10m. De breedte is in beide gevallen 2,50m en de insteekhoogte 3m. In de bakwagen-aanhanger combinaties zijn er ook nog enkele andere maten, wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op via ons contactformulier.
Voor onze tautliners opleggers bestaat de mogelijkheid om deze voor langere tijd bij u neer te zetten voor verlading.
CONTACT

Walkingfloors

Dit zijn opleggers met een vloer die zodanig kan bewegen dat los gestort materialen snel gelost kunnen worden.
Bij los materiaal dienen deze trailers van boven geladen te worden. Het lossen van deze trailers kan via de achterkant geheel zelfstandig met behulp van de speciale vloer die in de trailer ligt. Ook is het mogelijk om andere goederen met deze trailer te vervoeren, zoals pallets. Het laden gebeurd dan via de achterzijde en met behulp van de speciale vloer wordt de vracht naar voren in de trailer verplaatst.
De inhoud van onze walkingfloors zijn 93.8m³.
CONTACT

LZV

Wij beschikken over drie LZV’s die op elke reguliere weegbrug passen

.

CONTACT
Kraanvrachtauto
Deze bestaat uit een trekker met oplegger met daarop een kraan voor het vervoer van bijvoorbeeld bouwmaterialen of bomen. De trailer is voorzien van meesturende achterassen om zo ook op wat moeilijker bereikbare plaatsen te kunnen komen. Het laadoppervlak omvat 30m².
CONTACT

Bulkwagen

Voor een bestaande klant hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid naar het vervoer van bulkgoederen
CONTACT