Voorzieningen

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van alle benodigdheden, zoals navigatiesystemen, telefoons en track and trace. De vrachtwagens zijn volgens opdracht gebouwd en aangekocht waarbij gekeken is naar een zo groot mogelijk voordeel voor de klant.  Specifiek voor elk onderdeel van ons werk waardoor er een interessant volume, tonnage en kostenbesparend concept voor de klant ontstaat. Vanzelfsprekend rekening houdend met milieuvoorschriften. Hierdoor ontstaat een snelle, goedkopere oplossing voor uw vervoer.

Tautliner

Dit is een combinatie met schuifzeilen aan de zijkanten en achterkant. Deze combinatie dient van de zijkanten en/of achterkant geladen te worden. Wij beschikken over tautliner opleggers en over bakwagen-aanhanger combinaties. De tautliners zijn zeer veelzijdig inzetbaar.
Opleggers hebben een laadlengte van 13,50m. Bij een bakwagen-aanhanger combinatie heeft de bakwagen een laadlengte van 5,10m en beschikt de aanhanger over een laadlengte van 10.10m. De breedte is in beide gevallen 2,50m en de insteekhoogte 3m. In de bakwagen-aanhanger combinaties zijn er ook nog enkele andere maten, wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op via ons contactformulier.
Voor onze tautliners opleggers bestaat de mogelijkheid om deze voor langere tijd bij u neer te zetten voor verlading.
CONTACT

Walkingfloors

Dit zijn opleggers met een vloer die zodanig kan bewegen dat los gestorte materialen snel gelost kunnen worden.
Bij los materiaal dienen deze trailers van boven geladen te worden. Het lossen van deze trailers kan via de achterkant geheel zelfstandig met behulp van de speciale vloer die in de trailer ligt. Ook is het mogelijk om andere goederen met deze trailer te vervoeren, zoals pallets. Het laden gebeurt dan via de achterzijde en met behulp van de speciale vloer wordt de vracht naar voren in de trailer verplaatst.
De inhoud van onze walkingfloors zijn 93.8m³.
CONTACT

LZV

Wij beschikken over drie LZV’s die op elke reguliere weegbrug passen, dat is een uitzondering in Nederland!
De LZV is een combinatie van verschillende onderdelen en zo gemaakt dat deze 40 ton kan laden, de combinatie zit dan net onder het maximale toegestane gewicht van 60 ton. De combinaties zijn voorzien van schuifzeilen en kunnen aan alle kanten open wat laden & lossen eenvoudig maakt.

.

CONTACT

Kraanvrachtauto
Deze bestaat uit een trekker met oplegger met daarop een kraan voor het vervoer van bijvoorbeeld bouwmaterialen of bomen. De trailer is voorzien van meesturende achterassen om zo ook op wat moeilijker bereikbare plaatsen te kunnen komen. Het laadoppervlak omvat 30m².
CONTACT

Bulkwagen

Onze bulkwagens zijn opleggers speciaal gebouwd om veevoeders te vervoeren. De bulkwagens worden van boven geladen en speciale motoren blazen de voeders bij de klant in de silo’s. Veevervoer is GMP gecertificeerd, een kwaliteitslabel waar wij graag mee werken.
CONTACT