Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws met betrekking tot onze organisatie. Als u op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen, kijk dan regelmatig op onze website of volg ons op facebook

Autozegening 2022

14 juni 2022

Afgelopen zondag heeft de autozegening weer plaatsgevonden, een evenement waar wij uit traditie al sinds de oprichting aan deelnemen, maar wat is nu de autozegening?

Bij de voertuigzegening zegend een geestelijke het voertuig voor een goede vaart en een behouden thuiskomst. Het zegenen van voertuigen is ooit begonnen met het zegenen van paarden en later met de introductie van de auto is het over gegaan naar het zegenen van voertuigen. De oprichter L.C. van der Struijk was erg gelovig en ging met de enkele vrachtwagens die hij had elk jaar naar de zegening. 

In de jaren daarna is het bedrijf gegroeid, maar gingen toch elk jaar álle vrachtwagens naar de zegening. Zo is dit jaarlijkse evenement uitgegroeid tot een traditie waar we de chauffeurs en eventueel hun vrouw en kinderen een feestje van maken.

De leste wanne

21 januari 2022

Verschillende van onze voertuigen zijn inmiddels miljonair en zijn aan vervanging toe. De reden voor vervanging is echter niet alleen het aantal kilometers op de teller, maar ook duurzaamheid

Nog niet ons hele wagenpark bestaat uit Euro 6 voertuigen en hier willen we natuurlijk wel naartoe. De euronorm geeft de emissiestandaard van het voertuig aan, hoe hoger de euronorm hoe beter voor het milieu. Op dit moment is Euro 6 de hoogste euronorm die beschikbaar is.

 

 

Afgelopen week is er weer een voertuig met Euro 6 norm gaan rijden en een voertuig met lagere euronorm stilgezet, wij wensen de chauffeur dan ook veel veilige kilometers toe.

Scania walkingfloor

Deze website gebruikt cookies, door op akkoord te drukken of verder te gaan op de website gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat.  Meer info