Over ons

We zijn een familiebedrijf met een mooie historie en een sterke visie, lees er hieronder meer over.

Groepsfoto Struijk

Onze missie

Wij verzorgen het transport voor onze klanten met een zo goed mogelijk op de klant afgestemde transportoplossing met een persoonlijke familiaire benadering en chauffeurs welke net dat beetje extra kunnen bieden.

Onze visie

Het leveren van kwaliteit naar wens van de klant, zodat transport niet een van de zorgen zal zijn.

Oude scania Struijk
1957-1
Bedford Struijk
Eigenaren Struijk
Volvo Struijk

Onze Historie

In 1975 als L.C. van der Struijk sr. stopt als zaakvoerder van
de Boerenbondafdeling Esch begint hij dat zelfde jaar voor zichzelf met een vrachtauto, deze neemt hij over van de Boerenbond. Hij rijdt dan veevoeders, kunstmeststoffen e.d. voor de Boerenbond in Sint-Michielsgestel, Vught, Esch, Cromvoirt en later ook Gemonde en Den Dungen.

 

Tevens wordt hij ook vervoeder bij de melkfabriek D.M.V. te Veghel, dit levert in de loop der tijd genoeg werk op voor 4 combinaties en men rijdt voortaan door heel Nederland en België. 

Zijn zonen komen vervolgens één voor één voor hun vader werken als chauffeur op de vrachtwagen. Overdag rijdt vader met de vrachtauto en daarna maakt hij de planning voor de volgende dag. 

Moeder moet ook vaak bijspringen als er hulp nodig is, bijvoorbeeld telefoontjes afhandelen, onderdelen halen, chauffeurs ophalen etc.

 

Door overname van een vrachtauto met stenenkraan van een goede kennis begint men ook met het vervoer van stenen. Er komen in de loop der jaren steeds meer opdrachtgevers bij en het wagenpark wordt steeds verder uitgebreid tot het huidige wagenpark van ongeveer 40 trekkende eenheden, met ongeveer evenveel chauffeurs in dienst.

 

Het bedrijf wordt door vier zonen overgenomen en vader bleef betrokken tot aan zijn overlijden in 2015. Hedendagen is het transportbedrijf in handen van twee zonen, Paul en Bart.

Oprichter Struijk

Deze website gebruikt cookies, door op akkoord te drukken of verder te gaan op de website gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat.  Meer info